Bağımsız Aday Manav Çıtayı Yükseltiyor

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat’ta yaşayan insanların ısrarları üzerine 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Manavgat Belediyesi Bağımsız adayı olarak çalışmalarını sürdüren Gazeteci Sedat Manav’ın çıtası her geçen gün yükseliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gece – gündüz başta esnaflar olmak üzere tüm mahalleleri ekibiyle birlikte ziyaret eden Sedat Manav’a gösterilen ilginin yoğun olması göze çarparken Manav’ın oy potansiyelinin her geçen gün arttığı gözlemleniyor.

Aylar önce vatandaşların ısrarlarını göz ardı etmediğini, önce siyasi bir partiden aday adayı olma yolunda ilerlerken parti içindeki çalkantı sonucu bağımsız belediye başkan adayı olmaya karar veren Sedat Manav “Manavgatlının ve Manavgat’ta yaşam süren değerli insanların ısrarlarına duyarsız kalmam mümkün değildi. Gazeteci olarak tüm mahallerimizin ve kent içinin sorunlarına yakından vakıfım, sorunları yıllardır gazeteci olarak dile getirerek halkımla bütünleştim. Halkımın ısrarları sonucu bağımsız aday olmaya karar verdim. Bugün görüyorum ki, halkımın bana karşı büyük ilgi ve desteği var, ipi göğüsleyen taraf olacağım ve tüm sorunların çözümü noktasında çalışacağım” dedi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours