Ak Parti Adayı Süleyman Okudan’a Büyük İlgi

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, esnaf ve mahalle gezilerinde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, gezilerinde vatandaşlarla samimi dialoglar kurarak kendisinin Manavgatlı olduğunu ve bu güzel kent’te dünya’ya gelmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek “Şimdi kentime hizmet zamanı yıllardır büyük titizlikle ve uzun süren çalışmalarım sonucunda belediye başkanlığı için çok büyük projeler hazırladım, hazırladığım her proje Manavgat’ın geleceğini ilgilendiriyor, Manavgat dünya kenti olmayı hak etmiş çok büyük bir ilçe hep birlikte el birliği ile sizlerle bu projeleri hayata geçirerek Manavgat’ı Allah izin verirse dünya kenti yapacağız, sizlerin bu konuda desteklerini bekliyorum. Bilmeyenlere bir kez daha hatırlatmak istiyorum, Hisar Mahallesi Menekşe Sokak’ta doğdum, burada büyüdüm. Delikanlılık çağımda gittim, O gün bugündür, hiç durmadım çalıştım. Geldiğim yerlere tırnaklarımla kazıyarak geldim. Zor günlerim oldu, hapishaneyi de gördüm. Her şeyden önce sürekli yanımda olan eşime teşekkür ediyorum ve yakın dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başta esnaf ziyaretleri ve köylerdeki gezilerinde hemşerilerinin kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu, bu ilgiye layık olmak adına gece-gündüz çalışarak tüm Manavgat’ın desteğini alarak belediye başkanı seçildiği gün tüm projeleri Manavgatlılarla hayata geçirme sözü veren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Okudan, “Ben Manavgat’ın bana biçtiği yerden çok memnunum. Çok mutluyum. Manavgatlının bana olan sevgisi benim için en büyük motivasyon, bugün görüyorum ki vatandaşlarımın bu ilgisi beni dolayısıyla mutlu ediyor her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”   diye konuştu.

Konuşmak yerine sürekli çalışacaklarını anlatan Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Konuşmayacağız, yaptıklarımızla konuşacağız. Ve konuşanı konuştuğuna utandıracağız. Ben size şöyle söyleyebilirim, Manavgat’ta artık geceleri de hayat olmalı, değişmeli. Çağa ayak uydurmalıyız, o da büyük projelerle olur, küçük projelerle değil. Sizlere şunu söyleyebilirim, Cumhuriyetin 100’ncü yılında, Antalya’nın Altın Çağı’nda bizde Manavgat’ta karşınıza 101 projeyle çıkacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours