Gazete dağıtıcısı Osman Bülüç Serik’te Bağımsız Belediye Başkanı Adayı oldu

Paylaşmak Güzeldir..

Serik Bağımsız Belediye Başkanı Adayı: Tek sermayem gazete dağıtımı yaptığım bisikletim

Antalya’nın Serik ilçesinde yerel ve ulusal gazetelerin dağıtımını yapan gazete dağıtıcısı Osman Bülüç, Bağımsız Serik Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.

İlçe Seçim Kuruluna Bağımsız olarak Serik Belediye Başkanı Adayı başvurusunda bulunan gazete dağıtıcısı Osman Bülüç , aynı zamanda Serik ilçesinde 40 yıl sonra ilk defa Bağımsız Belediye Başkanı Adayına sahip oldu. Bağımsız Serik Belediye Başkanı Adayı Osman Bülüç, tek sermayesinin Serik’in her yanına ulusal ve yerel gazete dağıtımı yapmasında bineği olan bisikleti olduğunu söyledi. Bağımsız aday olmak için Serik halkı ile istişare ettiğini belirten Osman Bülüç,’ Tek şiarım dürüstlüğüm. Bugüne kadar boğazımdan haram lokma geçmedi. Seçilmesi halinde dürüst, adil, her yaptığım işte ve icraatımda şeffaf, saydam ve hesap verebilir olacağım. Dürüstlüğüm en büyük sermayem.” dedi. 

Antalya ilçelerinde bağımsız aday sayısı üç oldu

Öte Yandan Antalya’nın Manavgat ilçesinde gazeteci Sedat Manav ‘da Manavgat’ta Bağımsız Manavgat Belediye Başkanı oldu., diğer yandan İbradı ilçesi İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 31 Mart 20024 Belediye seçiminde İbradı’dan Bağımsız   Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıklamıştı. Başkan Av. Serkan Küçükkuru, bugün bağımsız adaylık başvurusunu İbradı İlçe Seçim Kuruluna başvurduğunu açıkladı.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours