Kocagöz: İyi Günde, Kötü Günde Birlikteyiz

Paylaşmak Güzeldir..

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, yağmurdan ve selden etkilenen mahallelere giderek Kepezli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Kocagöz, “Yaşanan sel felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız. İyi günde, kötü günde hep birlikte olacağız” dedi.

Antalya merkezde 2 gündür devam eden fırtına ve yağışlar, Kepez’de sel baskınlarına sebep oldu. Çok sayıda araç sular altında kalırken, evler ve dükkanlar da yağmurdan etkilendi. Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, yağmurdan olumsuz etkilen mahalleleri tek tek gezerek Kepezli vatandaşların yanında oldu. Kepez’de 12 saatte metrekareye 330 kilogram yağış düştüğüne dikkat çeken Kocagöz, “GıyaseddinKeyhüsrev, suveçamur tahliyesi çalışmaları yapılırken bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği haberi bizleri çok üzdü. Rabbimden rahmet diliyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Kepez’in mahallelerindeki çalışmaları yerinde takip edenKocagöz, “Kepezli hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız. İyi günde, kötü günde birlikteyiz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an once sona erdirilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın böyle bir acıyı bir daha yaşamamalarını temenni ediyorum. Allah beterinden korusun” diye konuştu. Kocagöz, seçim çalışmalarına ara vererek, Kepez’de yağmurdan etkilenen mahallelerde incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours