Hacı Çayır: Turizm sektörünün hala doğalgaz ile tanışmaması utanç verici

Paylaşmak Güzeldir..

Milli Yol Partisi (MYP) Manavgat Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır yaklaşık 300 bin ve 250 beş yıldızlı otel sayısı ile konaklamada Türkiye turizminin en büyük destinasyonu Manavgat’ta turizmcilerin  hala doğal gaz ile tanışmamasının utanç verici olduğunu söyledi.

Türkiye turizminin başkenti Antalya’nın 300 bin turizm çalışanını istihdam ettiğini belirten MYP Manavgat Belediye Başkanı Hacı Çayır,” Konaklamada Türkiye turizminin başkenti Manavgat’ta 250 beş yıldızlı ve dört yıldızlı otel;130 bin turizm çalışanı istihdam ediyor. Turizm sektörünün en büyük sorunu barınma sorunu. Manavgat’ta bir turizm çalışanı 17 bin 2 lira asgari ücret alıyor. Turizm çalışanı aldığı 17 bin 2 maaşın 12 bin ile 15 lira arasında ev kirasını para veriyor. Bir turizm çalışanı aldığı 17 bin liranın 12 bin yada 15 lirasını ev kirasına verirse bir ay nasıl geçinecek?.
Manavgat’ta halen beş yıldızlı 250 otelin doğalgaz ile tanışmaması utanç verici bir durum. Eğer Manavgat’a Belediye Başkanı seçildiğimde ilk işim turizm sektörünü ve Manavgat halkını turizmle buluşturmak olacaktır.” diye konuştu.
Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours