SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral: Dünya artık Gazze kasabı savaş suçlusu  Binyamin Netenyahu’ya dur demeli artık!

Paylaşmak Güzeldir..

Saadet Partisi( SP) Manavgat İlçe Başkanı. İlhami Demiral, katil İsrail’in denizden ve havadan Filistinli mültecilerin sığındığı Refah’ı vurmasını nefretle kınadıklarını söyledi.

SP Manavgat İlçe Başkanı yaptığı basın açıklamasında katil, işgalci ve soykırımcı İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’nun Gazzeli sığınmacıların bombalamalardan sığındığı Refah’ı havadan ve denizden sonrası 100’den fazla masum sivilin hayatını kaybetmesini derin üzüntüsü içinde olduklarını kaydetti.

SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral,” Zalim, katil ve soykırımcı ve Gazze katil ve kasabı Binyamin Netenyahu bu sefer Gazzeli masum sivillerin sığındığı Refah’ı vurarak 100’ün üzerinde sivili öldürdü. Refah sığınma kampı masum Gazzeli sığındığı bir yerdi. Artık ABD, Birleşmiş Milletler(BM),Avrupa Birliği(AB), Avrupa Konseyi (AK) ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi(PACE) ve İslam İşbirliği Teşkilatı artık sürekli savaş suçu işleyen Binyamin Netenyahu’ya dur demesi gerekir. Yaşam hakkı en kutsal haktır. Bu hakkı hiç bir güç elinden alamaz.” diye konuştu.

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours