Antalya M.Eğitim Müdürlüğü’ne Kaygusuz Atandı

Paylaşmak Güzeldir..

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, aralarında Antalya’nın da bulunduğu 28 ile yeni il milli eğitim müdürleri atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz atandı.

SALİH KAYGUSUZ KİMDİR?

Erzurum Oltu ilçesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden 1999’da mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Coğrafyası Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans çalışmasını tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Erzurum Oltu ilçesi Esen yamaç İlköğretim Okulunda 1999’da öğretmenlik görevine başladı. İlerleyen yıllarda çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı.  2013-2015 yılları arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünde şube müdürlüğü, 2015–2018 yılları arasında da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü ve 2018-2023 yılları arasında Erzurum İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours