Alanya ve Manavgat’da heyelandan bozulan yollara bakım

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ve Manavgat’ın bazı mahallelerinde meydana gelen heyelan sonrası bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Antalya ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, kırsal mahallelerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası Alanya’nın Akçatı, Fakırcalıve Gümüşgöze mahalle yollarında heyelan ve göçük oluştu. Her iki mahalleye de Antalya Büyükşehir Belediye Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri müdahale etti. Akçatı’da greyder ve kepçe yardımıyla yolu kapatan toprak ve taşlar kaldırıldı. Fakırcalı Mahallesi’nde ise göçük yaşanan yolda dolgu ve taş duvar çalışması yapıldı. Her iki mahallede de yollar ulaşıma açıldı. Gümüşgöze Mahallesi grup yolunda da sel ve heyelan nedeniyle kapanan yol trafiğe açıldı. Bölgede bakım onarım ve şarampol temizliği devam ediyor. Heyelan olan Alanya Bayırkozağacı yolu da Büyükşehir ekiplerin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Aksaz, Karaöz, Belenobası, Hocalı, Tepeköy ve Gebece grup yolunda meydana gelen heyelana da anında müdahale etti. Manavgat’ta etkili olan yoğun yağışla beraber meydana gelen heyelan ulaşımı olumsuz etkiledi. Altı köyün kullanmış olduğu grup yolunda heyelan oluştu. Antalya Büyükşehir Belediye ekipleri hızlı bir şekilde kapanan yolu kepçe ile açtı. Manavgat Namaras yolunda da meydana gelen heyelan sonrası yol açma çalışması yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours