Yıldırım, pazarcı esnafı ve üreticilerin taleplerini dinledi

Paylaşmak Güzeldir..

İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde ve bulunduğu her ortamda çalışmalarını hemşehrileri ile istişare ederek yapan Ak Parti Serik Belediye Başkan A. Adayı Hasan Yıldırım, Yukarıkocayatak Pazarı’nı ziyaret etti. Yıldırım, hem pazarcı esnafını hem de üreticilerin taleplerini dinledi.

Ak Parti Serik Belediye Başkan A. Adayı Hasan Yıldırım, Yukarıkocayatak Pazarı’nı ziyaret etti. Sabahın erkan saatlerinde Yukarıkocayatak Pazarındaki esnaflar ve üreticilerle bir araya gelen Yıldırım, vatandaşların taleplerini dinledikten sonra projelerini anlattı. Yıldırım, “İnsan odaklı hizmet üreterek, hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapacağız. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Serik’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Pazarlarımızda gerçekleştireceğimiz çalışmayla kalıcı bir Pazar yerleri oluşturacağız” diye konuştu. Esnaflarla tek tek sohbet eden Yıldırım, Yukarıkocayatak’a yapacağı projeleri anlatttı.

HASAN YILDIRIM KİMDİR?

1966 yılında Serik Çakallık köyünde dünyaya gelen Hasan Yıldırım, ilk öğreniminiYukarıkocayatak İlköğretim Okulu’nu tamamladı. Antalya Yavuz Selim Ortaokulu’nu tamamlayan ve devamında Antalya Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü’nden mezun olan Yıldırım, 1983 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Bölümü’nü kazandı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1988 yılında Antalya ve Serik’te bilgisayar – elektronik sektöründe faaliyet gösteren aile şirketini kuran Yıldırım, hâlâ Elektronik ödeme sistemleri üzerine faaliyet yürütüyor.

2003-2004 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Serik İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı olarak, 2004-2009 yılları arasında ise AK Parti Serik İlçe Başkanlığı görevlerini başarıyla icra eden Yıldırım, 2009 yerel seçimlerinde Serik Belediye Başkan aday adayı oldu.Yine aynı seçimde İl Genel Meclis üyesi olarak seçilen Yıldırım, Gönül verdiği Ak Parti’ye 2019 yılında tekrar ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım, 31 Mart 2024’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Serik Belediye Başkan A. Adayı oldu.

Haber merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours