Ilıca Mah. Muhtar Adayı Turan Durmuş

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Ilıca Mahallesi Muhtar Adayı Turan Durmuş, “Hayali olan, hayalini gerçekleştirmek için inançla, imanla, yüreğiyle mücadele eden insanların başarılı oldukları istatiksel olarak da kanıtlanmıştır. Ilıca için hayallerim var. Bunu sizlerle birlikte başaracağız” dedi.

“Mahalleli Samimi Yüzler İstiyor”

Aslen Trabzon doğumlu olduğunu ancak Otuz yıldır Manavgat / Ilıca Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve Ilıca’yla birlikte büyüyüp geliştiğini belirten Durmuş, “Ilıcamıza katkı veren öncelikle eski belediye başkanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Şimdi görev yapma sırası bizlerde. Dünyada birçok şey değişip, yenilenirken bizlerin geçmişe takılıp, yorgun isimlerle yola devam etmek için ısrarcı olunmasının faydadan ziyade zararı olacaktır. Mahalleli değişim istiyor, Mahalleli ulaşabileceği, derdini anlatabileceği samimi yüzler istiyor. Emekli bir gemi kaptanı olarak çarşıda, pazarda gezerken, kahvede otururken Ilıca mahallemiz için muhtarlığın neler yapmasıyla ilgili düşüncelerimi anlatıyor, projelerimi sıralıyordum. Mahalli İdareler seçimlerinin tarihi netleşince, mahalle sakinleri muhtarlığa adaylığımı koymamı istedi. Önceleri biraz da olsa çekincelerim vardı. Ama aynı zamanda diğer tarafta mahalle sakinlerinin yoğun ısrarı vardı. Acıda, sevinçte hayatı ortak yaşadığımız, aynı gökyüzü altında hayallerimizi ve umutları paylaştığım mahalle sakinlerimin isteğini kıramadım ve bu yoğun duyguyla aday oldum” dedi.

“Muhtarlığın etiketine ve Gelirine ihtiyacım yok!”

Muhtarlık makamının ne etiketine ne de maaşına ihtiyacı olmadığının altını çizen Ilıca Mahallesi Muhtar Adayı Turan Durmuş, bir insan yaşadığı ve kök saldığı bir kentte, mahallede aidiyet duygusunu şayet içselleştirememişse çok fazla söyleyecek bir sözünün de olamayacağını ifade etti.

Ilıca Mahallesi Muhtar Adayı Turan Durmuş evli ve üç çocuk babası.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours