Eğitimci Cemil Özkaya, Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Beste Yaptı

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat’ın değerli eğitimcilerinden Çağlayan Okulu öğretmeni Cemil Özkaya Cumhuriyet’in 100. Yılına özel bir beste yaptı.

Sözleri ve müziği kendine ait olan “SELAM OLSUN” bestesini sazıyla seslendiren ve Youtebe kanalı üzerinden paylaşan Cemil Özkaya’nın bestesine ülke genelinde çok güzel tepkiler geldi.

Eğitimci Cemil Özkaya,”2018 yılından bu yana bestelediğim tüm eserlerimi vatandaşlarımızla paylaşıyorum, yazmış olduklarımın yanı sıra bir çok eserim ve bestem var, genelde ülke insanının sorunlarını konu alan bestelerimin yaygınlaşması anlamında Manavgatlı hemşerilerimin desteğine ihtiyacım var, son bestem “SELAM OLSUN” la tüm halkımızla birleşerek, aynı duygularla hareket etmek istiyorum. Manavgatlıların bu konuda desteklerini bekliyorum. Youtebe kanalıma abone olup yorum yapmalarını önemsiyorum” dedi.

YENİ BESTELER YOLDA

Eğitimci yazar – şair ve besteci Cemil Özkaya, yazmaya ve üretmeye devam ettiğini ifade ederek önümüzdeki günlerde yeni bestelerini vatandaşlarla buluşturacağını sözlerine ekleyerek “Bu anlamda yetiştirdiğim öğrencilerimin de bayrak, millet ve milli duygularını arttıran bir öğretmen olmaya devam edeceğim” dedi.

CEMİL ÖZKAYA KİMDİR?

1966 yılında Gazipaşa’nın Korubaşı köyünde dünyaya geldi.7 yaşında baba mesleği nedeniyle Antalya merkeze taşındılar. İlk, orta ve Lise eğitimini Antalya’da tamamladı.

Liseden sonra Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Almanca öğretmenliği bölümünü kazandı. Üniversite eğitimi sonrası ilkokul öğretmeni olarak ataması yapıldı ve halen Çağlayan ilkokulunda sınıf öğretmenliği görevini sürdürüyor.

Evli ve bir kız çocuğu babası Cemil Özkaya hobi olarak ilgilendiği müzikte ülke genelinde söz sahibi olacağını, beste yapma ve söz yazarlığı çalışmalarını sürdüreceğini söylüyor.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours