DÖSİAD’tan 2023’e veda toplantısı

Paylaşmak Güzeldir..

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), 2023 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2024 pasta kesilerek kutlanırken kurucu üyeler hediye ile onurlandırıldı

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD), 2023’ün son toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek konuk olarak katıldı. 2023 yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, “Zor bir yılı geride bıraktık. Daha senenin başında yaşadığımız deprem felaketi hepimizi derinden üzdü. DÖSİAD olarak deprem bölgesine en hızlı şekilde yardımlarımızı ulaştırdık” dedi.

DÖSİAD BÖLGEYE DEĞER KATIYOR

DÖSİAD’ı 14 sene önce kurduklarını ve zamanla büyük bir aile olduklarını belirten Gencer, “Dernek olarak geniş bir uluslararası ticaret hacmine sahibiz. Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attık. 2024’te de projelerimize son sürat devam edeceğiz” diye konuştu. Gencer’den sonra söz olan Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, DÖSİAD’ın bölgeye kattığı değerden bahsetti. Yüksek, “DÖSİAD, ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor” dedi.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Rektör Yüksek, Antalya Bilim Üniversitesi öğrencilerinin staj ve mezuniyetten sonra istihdam konusunda DÖSİAD ile işbirliği yapılabileceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından DÖSİAD Kurucu üyeleri Gültekin Gencer, Oktay Berberoğlu, Hasan Lütfi Yavuz, Dursun Özdemir ve Kamer Uğurluel pasta keserek 2023’e ‘hoşça kal’, 2024’e ‘merhaba’ dedi. Kurucu üyeler birer hediye ile onurlandırıldı.

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours