Bozkurt, “Yarın seçim olacakmış gibi hazırız”

Paylaşmak Güzeldir..

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanlığı’nda görev değişimi. İl eski başkanı Murat Barış görevini Mustafa Yılmaz’a devretti. Devir teslim töreninde BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Çakır ile MKYK üyesi Şuayip Bozkurt hazır bulundu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde hareketlilikler yaşanıyor. Cumhur İttifakı’nın bileşeni partilerinden BBP, Antalya ve ilçelerinde teşkilat yapılanmalarını yeniliyor. BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun (MKYK) Kasım ayının ikinci toplantısında aldığı kararla Antalya İl Başkanlığı’na Mustafa Yılmaz atandı.

BBP MKYK Üyesi Şuayip Bozkurt devir teslim sonrasında yaptığı açıklamada; Cumhur İttifakı’nın bileşeni olarak “Çokluk içerisinde Birlik” mesajını verdiklerini söyledi.

Bozkurt, “Yarın seçim olacakmış gibi hazırız”

Yerel seçimlerde yürüyecekleri yolun Aralık ayının ikinci haftasında MKYK’nın alacağı kararlar doğrultusunda belirleneceğini belirten Bozkurt, “BBP olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Bu bağlamda teşkilatlarımızı güçlendiriyor ve çoğaltıyoruz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun inançlarından, ilkelerinden ve felsefesinden bir adım geri atmadık. O’nun bizlere miras bıraktığı Devlet terbiyesi, vatan sevgisi anlayışı neyi nasıl yapmamız gerektiğini öğrettiyse, o yönde hareket edeceğiz. Bu bağlamda göreve yeni atanan değerli dava arkadaşım Mustafa Yılmaz’a başarılar dilerim. Ayrıca mücadelesinden dolayı görevini devreden Murat Barış’a da bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi.

Büyük Birlik Partisi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours