Hakan Halim Okudan Aksu Belediye Başkan Adayı

Paylaşmak Güzeldir..

Taş ve mermer ocaklarına karşı verdiği mücadele ile tanınan Beşkonaklılar Dernek Başkanı Hakan Halim Okudan DEVA Partili oldu. Genel Başkan Ali Babacan’ın rozet taktığı Okudan, Aksu Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı.

Taş ve mermer ocaklarına karşı verdiği mücadele ile tanınan Beşkonaklılar Dernek Başkanı Hakan Halim Okudan, çok sayıda tehdit almasına rağmen mücadelesine devam etti. Okudan, DEVA Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle DEVA Partili oldu. Genel Başkan Ali Babacan’ın parti rozeti taktığı Okudan, Aksu Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı. Babacan, Aksu ilçesini çok istediğini ve bu nedenle bölgede güçlü bir isim olan ziraat mühendisi, Hakan Halim Okudan’ı aday gösterdiklerini söyledi.

 İLK ZİYARET AGC BAŞKANI TAŞ’A

Genel Başkan Babacan, Okudan’a güvendiklerini ve ilçede şanslarının çok yüksek olduğunu ifade etti… Aksu ilçesinde Beşkonak nüfusunun bir hayli fazla olduğunun altını çizen siyasi çevreler, yıpranmamış genç bir isim olan Hakan Halim Okudan’ın’ın başarılı olacağına inanıyor. Okudan ise DEVA belediyeciliğini Aksu’da göstereceklerini ifade etti. Okudan ve İl Başkanı Özlem Arlıer, Ankara dönüşü ilk olarak Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ı makamında ziyaret etti. Taş, Okudan’a başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours