Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan; “Aday Adaylığı başvurumu yaptım”

Paylaşmak Güzeldir..

Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan dün Hisar Caddesindeki Harmoni Pastanesinde gazetecilerle bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bilgilendirme ve karşılıklı fikir alışverişi içinde geçen kahvaltıda Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Sazan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Manavgat Belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek sürecin devam ettiğini söyledi.

Aylar öncesinden Memleket Partisi ilçe teşkilatının tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de seçimlere hazır olduğuna dikkat çeken Ali Sazan, Manavgat’ın öncelikli en büyük sorununun barınma olduğunu ifade ederek Memleket Partisi yerel iktidarında bu sorunun çözülmesi yolunda gayret sarf edeceklerini belirtti.

Yerel seçimlerle ilgili aylardır birçok proje üzerinde çalıştıklarını ve birçok projenin hayata geçirilmesi anlamında hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Ali Sazan şöyle konuştu;

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımı genel merkeze yapmış bulunmaktayım. İlçe yönetimimizin de olurunu alarak yaptığım müracaatımın süreci devam ediyor, şahsımı bu göreve layık görerek görev verildiği takdirde hemen çalışmalarımıza start vererek Manavgat’ın tüm sorunlarına çözüm yolları arayacağız. Öncelikle sorunların başında barınma geliyor, milyon dolarlık turistik tesislerimize eleman bulmakta zorluklar yaşanıyor, bu zorlukların tek nedeni barınma sorunu geliyor. Yerel yönetim olarak öncelikle bunu çözmek için çaba sarf edeceğiz. Aday adaylığı başvurumuzun netleşmesinin ardından değerli Manavgat halkı ile projelerimizi paylaşacağız. Tüm Manavgat’a selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours