Atatürk Kupası MASMO’NUN

Paylaşmak Güzeldir..

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından geleneksel hale getirilen Atatürk Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

 Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından bu sene 5’ncisi düzenlenen turnuvaya birçok oda takımı katıldı. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Sueno Otel futbol tesislerinde gerçekleştirildi.

.Turnuvaya katılan oda yönetim kurullarına teşekkür eden Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sabri Keskin, “Yılın büyük bir kesiminde yoğun iş temposuna rağmen bugün burada Manavgat’ımızda Türkiye’mizin dört bir yerinden gelen meslektaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süreç içerisinde de zaman zaman fırsat buldukça mesleki sorunlarımızı tartışıyoruz çünkü birçok oda başkanımız da burada. Arkadaşlarımız, meslektaşlarımız arasında birlik, beraberlik, dayanışma olgusunda burada kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

ŞAMPİYON OLMAK KEYİFLİ

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sabri Keskin, turnuvada Masmo’nun şampiyon olmasının büyük keyif verici olduğuna dikkat çekerek, Atatürk adına düzenlenen turnuvada şampiyon olmanın hem keyifli hem de gurur verici olduğunu dile getirerek “Bu kupayı odamızın tüm üyelerine armağan ediyoruz. Takım halinde şampiyon olan emek veren futbolcu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours