Gündoğmuş’ta Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Paylaşmak Güzeldir..

Gündoğmuş Belediyesi ilçenin farklı mahallelerinde yol yapım çalışmalarının yanı sıra yol genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye başkanı Mehmet Özeren, belediye ekiplerinin ilçe bazında yol çalışmalarının yanı sıra istinat duvarlarının yapımına da hız verdiklerini söyledi.

Karadere Mahallesinde toprağın ya da yapıların kaymasını engellemek üzere istinat duvarı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, çalışmalara önceliği olan mahallelerden başladıklarını sırasıyla tüm mahallelerinin yol ve istinat duvarlarının yapılacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Özeren,”Karadere mahallemizin yolun altı heyelan ve toprak kayması sonucu tehlike arz ettiği için, istinat duvarı çalışmalarına başladık. Hiçbir vatandaşımızın malına ve canına zarar gelmemesi için üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapmaktayız, yapmaya ’da devam edeceğiz. Belediye olarak halkımıza en güzel hizmeti götürebilmek adına imkânsızlıklarımıza rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizin birçok yerinde sıkıntı yaşanan yollarımızı bitirerek halkımızın hizmetine sunduk. Bazı yerlerde yol genişletme ve istinat duvarı çalışmalarının yanı sıra yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte program dâhilinde bütün yollarımızda yaşanan sıkıntıları elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız.  Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Gündoğmuş Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours