ADD’den Muhteşem Kahvaltı

Paylaşmak Güzeldir..

Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Manavgat şubesince organize edilen burs alacak öğrencilere yönelik kahvaltı etkinliği geçtiğimiz Pazar günü Kızılağaç Sea World Resort Hotel’ de düzenlendi.

Etkinlikte  Manavgat eğitim camiasının temsilcileri ve  sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda ATATÜRKÇÜ Düşünce derneği üyesi de hazır bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesince geleneksel hale getirilen ve elde edilen gelirle öğrencilere burs yardımı yapılan kahvaltıya katılımın yüksek olmasından dolay duydukları mutluluğu ifade eden ADD Manavgat şube başkanı Yaşar Bulut katılımcılara teşekkür etti.

ADD Manavgat şube başkanı Yaşar Bulut etkinlikte davetlilere Atatürk yolunda yılmayan dava arkadaşlarım diye seslendi, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Bulut,  Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesi olarak daha fazla öğrenciye burs sağlama adına daha sık etkinlikler düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Yaşar Bulut “Atatürk yolunda Cumhuriyet yolunda kararlı bir şekilde yürümek temel amacımız, Türkiye Cumhuriyetini “ilelebet payidar” kılmak görevimiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Türkiye’yi aydınlık, güvenli, refah içinde yarınlara taşımak amacıyla sizleri derneğimiz şemsiyesi altında birlikte çalışmaya davet ediyorum. Derneğimiz ve etkinliklerimiz hakkında Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat şubesi sayfamızdan takip edebilirsiniz. Öğrencilerimize burs vermek amacıyla düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğimize katılımınızdan dolayı sizlere tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

OTEL YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Başkan Bulut, oteli kış sezonuna hazırlamaya girmesine karşın bizlere açarak kusursuz bir hizmet ortaya koyan Kızılağaç Sea World Resort Hotel Yönetim kurlu başkanı Sayın Hasan Özden ve genel müdürü Ünal Arslanoğlu’na desteklerinden dolayı

Yönetim kurlu ve üyeleri adına teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours