Yukarı Hisar Mahalle muhtar adayı Şaban Şanlı; “Mahallemde Rahmetli Ali Oğuz’u Yaşatacağım”

Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Yukarı Hisar mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Şaban Şanlı “Ben Rahmetli efsane muhtar Ali Oğuz ağabeyimi yaşatmak ve ondan öğrendiğim şeyleri mahalle sakinlerine aktarmak adına aday oldum, tüm mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum” dedi

Efsane muhtar Ali Oğuz’un vefatından sonra hali hazırda Yukarı Hisar Mahallesi muhtarlık görevini yürüten Şaban Şanlı, yıllarca Ali Oğuz’un yanında muhtar aza üyesi olarak hizmet verdiğini ve kendisinden çok önemli şeyler öğrendiğini ifade etti.

Öncelikle mahalle sakinlerine nasıl davranılacağını, kendisine oy vereninde, vermeyeninde mahallenin sakini olduğunu unutmaması gerektiği yönünde sürekli nasihat ve bilgi aldığına dikkat çeken Şaban Şanlı,bu anlamda Ali Oğuz’un kendisine çok güzel şeyler öğrettiğini ifade ederek, kendisini rahmet ve minnetle andığını söyledi.1974 yılında Yaylaalan (Avasun” köyünde dünyaya gelen Şaban Şanlı,hali hazırda kamu şirketinde çalışıyor, evli ve iki çocuk babası ve yıllardır Yukarı Hisar Mahallesinde yaşıyor, hedefinin mahallesine en iyi biçimde hizmet vermek olduğunu belirten Şaban Şanlı sözlerini, şöyle sürdürdü;

“Mahalleye hizmet etmeyi muhtar azası dönemimde rahmetli efsane muhtarımız Ali Oğuz ağabeyimden öğrendim.. Yıllarca birlikte çalıştık bu dönem içerisinde çok güzel şeyler öğrendim, rahatsızlığı ve vefatından sonra aza olarak sürdürdüğüm görevimi hali hazırda Yukarı Hisar mahalle muhtarı olarak devam ettiriyorum. Geçtiğimiz günlerde mahalle sakinleri, ne daha iyi hizmet verebilmek adına yeni, bir muhtarlık ofisi hizmete sundum. Seçildiğim takdirde en iyi biçimde hizmet etmemin yanı sıra kaymakamlık, belediye ve diğer resmi dairelerle olan dialoğumu daha arttırarak mahallenin eksiklerini giderme anlamında çalışmalar yapacağım. İlk iş olarak daha yeşil bir mahalle için çocukların oynamasına ve rahat nefes alabilmesi adına park yaptırmak için girişimlerde bulunacağım.. Daha aydınlık bir mahalle için Elektrik işletmesi ve Asatla iş birliği çalışması yapacağım, mahalle sakinlerinden bu anlamda destek bekliyor, herkese selam ve sevgiler sunuyorum” dedi.

AYDINLIK BİR MAHALLE

Yukarı Hisar Mahallesi muhtar Adayı Şaban Şanlı, öncelikli hedeflerinin başında tertemiz, pırıl pırıl bir mahallenin yanı sıra yanmayan sokak lambaları ile elektrik direklerinin yenilenmesi için canla başla çalışacağını sözlerine ekledi.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours