Muz Üreticilerinden Başkent Çıkarması

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Muz Üreticileri Birliği Başkanı Önem Gök ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz gün TBMM’de Antalya milletvekillerini ziyaret ederek sorunları aktararak önemli görüşmelerde bulundu.

Manavgat Muz Üreticileri Birliği  Başkanı Önem Gök ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün  TBMM’de Antalya milletvekillerini ziyaret etti.

Antalya Ak Parti Milletvekili İbrahim Ethem Taş, İyi Parti milletvekili Aykut Kaya, Ak Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal’ı TBMM’deki makam odalarında ziyaret ederek Manavgat ve muz üreticilerinin sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular.

Manavgat Muz üreticileri Birliği kuruluşundan bu yana birçok başarılı işlere imza atarak kentimizdeki üreticilerin sorunlarını çözmek adına çalışmaları ile göz doldurmakla birlikte muz üreticilerinin fiyat belirlemesinde de etken olan birlik olarak göze batıyor.

Manavgat Muz üreticileri Birliği başkanı Önem Gök, kuruluş aşamasında bugüne gelene dek çalışmalarının ağırlığının muz üreticilerinin sorunlarının çözüm noktasında birleştiğine dikkat çekerek uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şöyle konuştu;

“Manavgat Muz üreticileri 2021 yılında kurularak üreticilerimizle buluştu kuruluş aşamasından günümüze yönetim kurulumuzla birlikte çok güzel işlere imza attık hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde de TBMM’ne giderek Antalya milletvekillerimizi ziyaretle kendilerine muz üreticilerinin sorunlarını ilettik, milletvekillerimiz çok yakın ilgiyle bizleri dinleyerek sorunlarımızın çözümüne katkı sözü verdiler.Tüm vekillerimize yürek dolusu teşekkür ediyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours