Ambargocu Başkan Sınıfta kaldı!

Paylaşmak Güzeldir..

9 Ekim 2022 Pazar günü yapılan MATSO seçimlerinde 17 meslek komitesinin 12’sini kazanarak MATSO Başkanı olan “Ambargocu” Seydi Tahsin Güngör geçen bir yıllık hizmet sürecinde sınıfta kaldı.

Hatırlanacağı üzere Ambargocu Başkan, seçim sonuçları sonrası açıklama yaparak oy verene de, vermeyene de teşekkür edip, ayırım yapmadan hizmet vereceğini(!) belirtmiş ve “Manavgat Kazandı” açıklamasında bulunmuştu.

Geçen süreç içerisinde ne kadar ayırım yapıp yapmadığını, kendisine oy vermeyenlere nasıl davrandığını değerli MATSO üyelerinin takdirlerine bırakıyoruz.

1 yıl önce Mavi liste ile iş başına gelen Başkan Seydi Tahsin Güngör bu süreç içerisinde MATSO üyelerinden zayıf not aldı.

Üyelerinin sorunlarına eğilmek yerine MATSO’yu ilk kez siyasetin arka bahçesine çevirdiği iddia ediliyor.  

MATSO üyeleri, hizmet yarışını bir kenara bırakan Seydi Tahsin Güngör’ün her yönetim kurulu ve meslek komitesi toplantılarının ardından sosyal medyadan paylaşımlar yaparak “Sorunları masaya yatırdık,  görüş alışverişinde bulunduk, Manavgat için çalışıyoruz, TOBB’a konuları ilettik vb.” söylemlerinin MATSO adına çok üzücü olduğunu ifade ederek, somut gelişmelerin açıklanmasını görmek istediklerini belirttiler. Varılan bir anlaşma, giderilen bir sorun, bulunan bir çözüm varsa sonuçları muğlak geçiştirmelerle değil, daha net olarak kamuoyu ve üyelerle paylaşılmalıdır. Görüntü var ses yok!” dediler.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours