Yukarı Hisar Mahalle Muhtar adayı Ahmet Ali Ünal; “Mahalleme Hizmet İçin Yola Çıktım”

Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde aday olacak muhtarlar açıklamalarını sürdürüyor.

Yukarı Hisar Mahalle muhtar adayı Ahmet Ali Ünal, Hizmet için adayım diyerek “Yerel Seçimlerinde yine Yukarı Hisar mahallesi muhtarlığına adayım, Mahalleme hizmet için yola çıktım, Yukarı Hisar mahallesi  halkı şahsıma güvenip  yetki verirse Hizmet için çalışacağım, çalışmalarıma şimdiden başlamış bulunmaktayım, bu süreçte mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek kendimi tanıtacağım ve oy isteyeceğim mahalleme hizmet en kutsal görevdir” dedi.

Mahalle muhtarlığının çok önemli bir görev olduğuna dikkat çeken ve bu konuda 7/24 hizmeti ilke edindiğini ifade eden Yukarı Hisar Mahallesi muhtar adayı Ahmet Ali Ünal şöyle konuştu;

“Çok değerli mahalle sakinleri, büyüklerim, kardeşlerim, dostlarım, akrabalarım, siz değerli halkımızın isteği doğrultusunda, mahallemizi ilerletmeye yönelik enerji dolu ve dinamik bir hizmet için “YUKARI HİSAR MAHALLENE SAHİP ÇIK” sloganı ile 2024 yerel seçimlerinde Yukarı Hisar Mahallesi’ne Muhtar adaylığımı açıklıyorum. İnanıyorum ki genç ve dinamik bir yönetimle mahallemize hak ettiği değeri fazlasıyla kazandıracağız ve hep birlikte başaracağız. Tüm herkesin desteğini bekliyorum, saygılarımı sunuyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours