ASKON dur durak bilmiyor

Paylaşmak Güzeldir..

Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği Antalya Şubesi, ziyaret turuna devam ediyor. ASKON ve Genç ASKON Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal, SGK İl Müdürü Ali Duru ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldi.

Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği (ASKON) Antalya Şubesi çalışmalarına ve ziyaretlerine son sürat devam ediyor.  ASKON yönetimi, kamu-özel sektör işbirliğini artırmak, ortak çalışmalarda bulunmak amacıyla yapılan ziyaretlerde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal, SGK İl Müdürü Ali Duru ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldi. ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, Dış ilişkiler Komisyon Başkan Enver Çıtak, yönetim kurulu üyesi Ali Uzun, Üye İlişkiler Komisyon Başkanı Mehmet Siyahkoç, Genç ASKON Başkanı Mustafa Ersöz, üye Murat Karadiz, Emine Dikkulakve Genç ASKON yönetim kurulu üyesi Süleyman Enes Ergin, Doğan Yılmaz ve CanseriBozkuş katıldı.

SEKTÖREL GELİŞMELER

Ziyaretler hakkında bilgi veren ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, “Bu önemli buluşma, iş dünyası ile kamu sektörünün işbirliği ve iletişimini güçlendirmeyi amaçlayan ASKON’un faaliyetlerine bir örnek teşkil ediyor.Ziyaret sırasında, ASKON Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Tarım ve Orman alanında yapılan çalışmaları, projeleri ve sektörel gelişmeleri ele almak üzere Sayın Şakir Fırat Erkal ile görüşme fırsatı buldu. Toplantı, Tarım ve Orman sektörünün Antalya’daki rolü ve katkıları hakkında önemli bir bilgi paylaşımı olarak işlev gördü” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Başkan Kacar açıklamasına şöyle devam etti: “ASKON Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin bu ziyareti, iş dünyası ile kamu yönetimi arasındaki işbirliği ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla yapılan çabaların bir yansımasıdır. Sektörün önde gelen temsilcilerinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu bu ziyaret, Antalya’nın tarım ve orman sektöründeki potansiyelinin artırılması ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.”

TÜTÜNCÜ BAŞARI DİLEDİ

ASKON üyeleri daha sonra SGK İl Müdürü Ali Duru’yu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Bu ziyaretin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Genç ASKON’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.  Faaliyetler hakkında bilgi veren Genç ASKON Antalya Şube Başkanı Mustafa Ersöz, “Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyorum. Genç ASKON olarak Antalya’da farklı projelere imza atıyoruz” dedi.

Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours