Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan; ‘Yerel Seçimde İddialıyız’

Paylaşmak Güzeldir..

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan, Önce Memleket, Önce Manavgat sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek,”Geleceğin Manavgat’ını beraber inşa edelim” çağrısında bulundu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini bu konuda yönetim kurulu üyeleri ile sürekli toplantılar yaparak yol haritası belirlediklerini belirten Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Memleket Partisi olarak ülke genelinde olduğu gibi Manavgat’ta da iddialı olduklarını söyledi.

İlçe Başkanı ali Sazan konuşmasını şöyle sürdürdü;

 “Manavgat’ın geleceğini sahipsiz bırakmayalım. Bizim için her bir vatandaşımızın refahı ve Manavgat’ın kalkınması önceliklidir. Memleketimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, adil ve sürdürülebilir bir şekilde geliştirecek projelerle Manavgat’ı daha yaşanabilir ve büyüyen bir şehir haline getireceğimize söz veriyoruz. Bu anlamda 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere Memleket Partisi ilçe teşkilatı olarak tam kadro hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Halkımızla projelerimizi çok yakında paylaşacağız” dedi.

 Manavgat’ın Türkiye’de kırk ilden daha büyük olduğunu,300 bine yakın bir nüfusu ile yaz aylarında bu rakamın milyonları aştığına dikkat çeken Memleket Partisi ilçe başkanı Ali Sazan “Nüfus oranına baktığın zaman gerekli yatırımı göremiyoruz. Çünkü yönetici arkadaşların bu konuda mücadelesi yok bir kere her şeyden önce Yani Manavgat gerekli yatırımı alamıyor. Ama biz de yerimiz bozulmasın, koltuğumuz bozulmasın. Sessiz kalıyor. Biz sessiz kalmayacağız. Biz halkın tepkisi neyse vatandaşın tepkisi neyse onu direk yansıtacağız”

‘YEREL SEÇİMDE İDDİALLIYIZ’

Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisinin, Manavgat’ta yerel seçim startını verdiğini ifade eden Ali Sazan, “Memleket Partisi olarak  2024 yerel seçimlerinde Manavgat Belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz, bu konuda halkımızın da büyük destekleri var,2024 yılı Memleket Partisi olarak yerel seçimleri için çok önemli bir yıl olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours