Dünya Turizm Gününde Vali Hulusi Şahin’e Anlamlı Kitap Hediyesi

Paylaşmak Güzeldir..

20 yılı aşkın süredir Kemer’de yaşayan Turizm yazarı, Turizm Yazarları Derneği (TUYED) Yönetim Kurulu Üyesi, Gazeteci Halil Öncü, 20 yıldan bu yana oluşturduğu ve içerisinde Kemer’in Eskiköy olduğu dönemleri, Kemer’in turizm yıllarının başladığı 1970 yılı sonları ve 1980’li yıllarını içeren, fotoğraf, belge ve yaşanmış hikayeler ile anlattığı arşivinden hazırladığı “Eskiköy’den Kemer’e Anılar” kitabını Antalya Valisi Hulusi Şahin’e takdim etti.

Dünya turizm günü vesilesi ile Akdeniz Turistik Otelciler Birliği ( AKTOB) tarafından düzenlenen yemek sonrası Antalya Valisi Hulusi Şahin’e kitabını veren Halil Öncü, Vali Hulusi Şahin’e teşekkürlerini sunarak, “ Sayın Valimize özellikle Dünya Turizm Gününde içerisinde Kemer’in turizmin başladığı yılları da anlatan bir çok fotoğraf, belge ve arşivin yer aldığı kitabımı takdim ettim. Kitabımızı kısa sürede heyecanla okuyacağını ifade eden sayın valim bu eseri geleceğe bıraktığımız ve böyle bir çalışmaya imza attığımız için teşekkürlerini sundu. Bende yakın ilgisi için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Antalya Valisi Hüseyin Şahin açıklamasında, Halil Öncü’ye teşekkürlerini sunarak, bu eserlerin kent belleği açısından önemli olduğunu, geleceğe bırakılması açısından çok özel bir arşiv oluşturduğuna dikkat çekti ve en kısa sürede bir solukta okuyacağını söyledi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours