Manavgat Dr. Hüseyin Vural Okulu Yurtdışı Gezisinde

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki, Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Meslek Okulu Konaklama Hizmetleri alanı öğrencileri engelsiz staj konulu Erasmus + Projesi kapsamında yurt dışında mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme anlamında ikinci kez yurt dışı eğitim gezisine gidiyor.
Hafif düzeyde mental yetersizliği olan gençlere yönelik eğitim veren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Meslek Okulu Konaklama Hizmetleri alanı öğrencileri alanlarına yönelik staj yapmak üzere yurt dışına ikinci kez gidecekler, Daha önce Avusturya’nın Viyana şehrinde mesleki tecrübe edinen öğrencilerin ikinci kez yurt dışına katılacak olması okul yönetimi ve velilerce sevinçle karşılandı.
Manavgat Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Meslek Okulu müdürü Ali Hakan Öz,ülke sınırları ile birlikte Avrupa’da okul olarak isimlerinden bahsedilmesin çok büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek,
“2022 teklif çağrısı döneminde kabul edilen 2022-1-TR01-KA122-VET-000077509 numaralı ve “Engelli Öğrencilerimize Özel Kat ve Servis Hizmetleri Stajı” adlı Erasmus+ projesi kapsamında 8 öğrenci, 4 öğretmen gözetiminde Almanya’nın Dorsten şehrine 14 günlük staj eğitimlerini yapmak üzere 27.09.2023 tarihinde hareket edeceklerdir. Bu kapsamda Almanya’da staj yapacak 4 adet konaklama, 4 adet yiyecek içecek hizmetleri olmak üzere toplam 8 öğrenci ve öğrenci velileriyle 20 Eylül’de “Staj Süreciyle İlgili Bilgilendirme” içerikli toplantı yaptık.Verimli geçen toplantıda Avrupa’daki stajla ilgili velilerimiz ve öğrencilerimiz bilgilendirildi.Kolektif bilinçle yarının dünyasını bugünden gören bir vizyonla özel öğrencilerin akademik kariyerlerine altın dokunuşlar yapan Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Meslek Okulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür edilerek toplantıyı bitirdik” dedi.
(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours