Kaymakam’a Sevgi Selinde Veda

Paylaşmak Güzeldir..

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Samsun İlkadım ilçesine atanman Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir Perşembe günü saat 15.00’de kaymakamlık binası önünden yeni tayin yerine uğurlandı.

Adeta sevgi yumağına ve seline dönüşen veda törenine sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, daire amirleri, emniyet, jandarma teşkilatı ile Kaymakamlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Abdulkadir Demir kendisini uğurlamaya gelenlere hitaben yaptığı veda konuşmasında Manavgat’ta çok zor süreçlerin el birliği ile hep birlikte üstesinden gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Bizler çok büyük bir orman yangınının birlikte çözümledik, ardından pandemi ve depremin vermiş olduğu yaraları birlikte sardık Manavgat halkına, sivil toplum kuruluşlarına odalara ve Manavgat halkına bu anlamda yürek dolusu teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Kaymakam Abdulkadir Demir ayrıca yazılı bir veda mesajı yayınladı;

“Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım,

Bugün itibariyle Manavgat Kaymakamlığı görevimden ayrılıyorum. Görevim süresince çok iyi ve güzel insanlarla tanışmak, iyi ve güzel işlere vesile olmak bizim kazancımız oldu. Bu süreçte yakın çalışma arkadaşlarıma, tüm kamu kurum ve kuruluş amir ve memurlarına, sivil toplum örgütlerine ve vatandaşlarımıza çalışmalarımıza vermiş olduğu samimi destek ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.

Görevim süresince her daim iyi ve doğrunun yanında olma niyet ve gayretiyle Manavgat’ın gelişimi ve değişimi için çalışma azmimizi muhafaza ettik. Bu anlayışla emeğimizi asla esirgemedik. Yüce Rabbimiz bizleri her zaman iyi ve güzel işlere vesile eylesin. Sizlere ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve haysiyetli bir yaşam diliyorum.  Bizim hakkımız varsa helal olsun. Yüce Rabbimize emanet olun. Allah’a ısmarladık.”

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours