AK Parti Manavgat’ta Yeni Dönem: İlk Yönetim Toplantısı Yapıldı
AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından yeni kadrosunu oluşturan Süleyman Öz, yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Manavgat’ın öncelikli sorunları ele alınırken önümüzdeki döneme ait yol haritası da belirlendi.
AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatında yeni dönem heyecanı başladı. İlçe Başkanlığı görevine atandıktan sonra dinamik bir yönetim oluşturan Süleyman Öz, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve parti mensuplarının geniş katılımıyla ilk toplantısını düzenledi.

“Manavgat İçin Omuz Omuza Çalışacağız”
İlk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda dava arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden İlçe Başkanı Süleyman Öz; Manavgat için hedeflenen projeleri, önümüzdeki dönemde sahada yürütülecek çalışmaları ve izleyecekleri stratejiyi kapsamlı şekilde değerlendirdiklerini belirtti.
Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Başkan Süleyman Öz, şu ifadeleri kullandı:
“Her bir arkadaşımızın heyecanı ve katkısı, birlikte yürüyeceğimiz bu yolda bize güç veriyor. Teşkilatımızla omuz omuza, hemşerilerimizle gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımıza katılan tüm yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize teşekkür ediyor, yeni dönemimizin Manavgat’ımız için hayırlı olmasını diliyorum.”
Manavgat’ın geleceğine yönelik hedeflerin ve saha çalışmalarının planlandığı toplantı, yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.
Büşra Deveci / Haber

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.