İYİ Parti İbradı 3. Olağan İlçe Kongresi’nde delegelerin güven oyunu alan Selçuk Yamansoy yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.
Muammer Aksoy Kültür Evinde yapılan kongreye İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı M.Şükrü Mısırlı, Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, Kaş İlçe Başkanı Mehmet Okralı ile Siyasi Partilerin temsilcileri ve delegeler katıldı.
Divan Başkanlığına seçilen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı M.Şükrü Mısırlı kongrenin açılışında yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin Müsavat Dervişoğlu liderliğinde gerçekleştireceği 4. Büyük kongresinin iktidara yürüyüş kongresi olacağını belirterek; ‘’Gazipaşa’dan, Kaş’a Antalya’mızda, Edirne’den, Kars’a Türkiye’mizde gerçekleştirilen kongrelerimizle İYİ ve Cesurlar hareketinin iktidar yürüyüşü başlamıştır. 23 yıllık iktidarın sebep olduğu sosyal ve ekonomik sorunları İYİ Parti kadroları çözecektir. Emeklisiyle, İşçisiyle, Köylüsüyle, Memuruyla, Milletimizin dertlerini ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz İYİ Parti gelecek tüm dertler bitecek’’ şeklinde konuştu.
İYİ Parti İbradı İlçe Kongresinde dikkat çeken bir gelişme de yaşandı. Kongre salonunda bulunan 1935 doğumlu Yurdagül Ayhan Biçen, söz isteyerek; ”Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları cesaretle dile getiren tek liderin Müsavat Dervişoğlu olduğunu görüyoruz. Kendisini uzun bir zamandır ilgiyle ve takdirle izliyorum. Müsavat Bey, Türk Milletine bir çağrı yapmıştı. Kuvva-i Milliye ruhuyla kazdığı siperde vatan müdafaası yaptığını ve çağrısına uymak isteyen herkesi yanında saf tutmaya davet ettiğini söylemişti. Ben de bu davete icabet ederek, Müsavat Bey’in kazdığı siperde yanında saf tutmak üzere İYİ Parti’ye katılıyorum” dedi.
91 yaşındaki Yurdagül Ayhan Biçen’in bu sözleri kongre salonunu dolduranlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
İYİ Parti İbradı 3. Olağan Kongresinde seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Selçuk Yamansoy delegelerden güvenoyu olarak yeniden İlçe Başkanı seçildi. Selçuk Yamansoy’un Başkanlığında oluşan İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER:
Engin BAŞ
Halil KESKİN
Kazım ÜLKER
Durmuş ÖZDEMİR
Cengiz BİLGEN
Sadiye YILMAZSOY
Mustafa SONGÜR
Selahattin SERTOĞLU
Ferhat SOYDEMİR
Ali Mesut KORKMAZ
Erdinç AVCU
Zülküf ÖZTÜRK
Galip DÜZENLİ
Furkan ERTEKİN
Saadet GÜNEBAK
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:
Hatice YAMANSOY
Songül SONGÜR
Ertürk MACAR
Arife YAMANSOY
Erdem ERTEKİN
Haber Merkezi
+ There are no comments
Add yours