23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de çocuklar koltuk sahibi oldular.
Dünya çocukları arasında en şanslı çocuklar Türk çocuklarının olduğu ve Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının en güzel geleneği olan makam koltuğu devri ilçemiz Devlet hastanesişnde de gerçekleştirildi.
Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Deniz’in makam odasında gerçekleşen temsili koltuk devir etkinliğine hastane yönetimi de katılarak yeni makam sahibi ile birlikte ilk değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.
Manavgat Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Mehmet Deniz, bugünkü başhekim Zeynep’in ve tüm çocukların 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk bayramlarını kutlayarak yeni başhekime yeni görevinde başarılar diledi.
BÜŞRA DEVECİ /HABER
+ There are no comments
Add yours