Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası düzenlediği etkinlikte üyeleriyle bir araya geldi. Yeni seçilen yönetim kadrosunun tam hazır bulunduğu etkinliğe üyelerin tamamına yakını katılım sağladı.
![](https://akdenizhaber.com.tr/wp-content/uploads/2025/02/2fe19d15-561a-45ee-9bed-f09fa59e6832.jpg)
Etkinliğe ev sahipliği yapan Qlub Cafe& Pup adlı işletmenin sahibi Ferhat Ürersoy’un derneğin üyesi olması ve etkinlik alanını geleneksel Kırım motifleriyle dekore etmesi geceye ayrı bir renk kattı.
Kırım Türkleri Dernek Başkanı Dr. Diğdem Başak Başkır Çalışkan ve yönetimi, geceye katılan üyeleri kapıda karşılayarak geldikleri için teşekkür ettiler. Başkan Çalışkan geceye katılan üyelerle birebir ilgilenirken hem genel kuruldaki desteklerinden, hem de geceye renk katmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.
Başkan Dr. Çalışkan konuşmasının devamında; “ Yola çıktığımız ilk günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde birlikte yol almaya devam ediyoruz. Derneğimiz çatısı altında en önemli konu birlik ve beraberliğimiz olmakla beraber daha güzel projeler imza atmak olmuştur. Dünlerde olduğu gibi yarınlarda da dernek çatımız altında daha güzel işlere imza atacağız. Bu akşam burada stresten uzak bir geceyi, hep birlikte yaşayacağız. İşletme sahibi ve derneğimiz üyesi Ferhat Ürersoya’da teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Büşra Deveci / Haber
+ There are no comments
Add yours