Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği MAYDER, geçtiğimiz gün Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı ve yönetimin katıldığı ziyarette “yaparak yaşayarak öğrenme ve el göz koordinasyon becerileri’ adına alçıdan biblolar yaparak eğitime katkı sunan MAYDER yönetimini Manavgat Özel Eğitim rehabilitasyon merkezi okul kurucuları Özhan Deniz ve Olgun Hayıt ile kurum müdürü Bahar Şahin konuk ettiler.

MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı yeni başlayan eğitim ve öğretim yılı nedeniyle çocuklara moral depolamanın yanı sıra eğitime katkı amaçlı etkinliğin çok yararlı geçtiğine dikkat çekerek “Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarımızla birlikte ‘yaparak yaşayarak öğrenme ve el göz koordinasyon becerileri’ adına alçıdan biblolar yaptık. Eğlenceli vakitler geçirdik. Etkinlik çerçevesinde bizleri ağırlayan kurucular Özhan Deniz ve Olgun Hayıt’a Kurum Müdürümüz Bahar Şahin ve öğretmenlerimize derneğimiz ve yönetim kurlumuz adına teşekkür ederiz” dedi.

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Ezgi Bahçealtı bu anlamlı etkinliğin çok önemli olduğun ifade ederek, fırsat buldukça başka eğitim okullarında da aynı etkinliğin yanı sıra başka projelerle öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve yeni farkındalık projelerinin önümüzdeki günlerde yaşama geçirileceğini sözlerine ekledi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours