Paylaşmak Güzeldir..

25’inci dönem Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı’nın oğlu Fırat Akılı ile kentin sevilen iş insanlarından Eyüp Tezol’un kızı Ece Tezol, görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğünleri 5 yıldızlı Bella Sun Resort Hotel’de gerçekleşti ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kentin iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren görkemli düğünde çiftin nikahı Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından kıyıldı. Nikah şahitliklerini MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 23’inci dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, 25’inci dönem Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Osman Tezol ve Beyza Tezol üstlendi.

‘Sen Benim Şarkılarımsın’

Ece ve Fırat’ın ilk danslarına İlhan Şeşen’in bestesi “Sen Benim Şarkılarımsın” eşlik etti. Görkemli düğünün sahnesi, özgün sesi ve şarkılara getirdiği yorumlarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinen Hasan Kurt’a emanetti. Kurt, gece için özel bir repertuar hazırlayarak hareketli şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çiçek Gönderdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı milletvekilleri, program yoğunluğundan dolayı düğüne katılamadı, ancak çelenkleri salonda yerini aldı. CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Aykut Kaya ile önceki dönem Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de düğüne aileleriyle katıldı.

Balayı Maldivler’de

Ece ve Fırat’ın düğünü Manavgat’ta hafta sonuna damga vurdu. Çiçeği burnunda çift, balayı için Maldivleri tercih etti.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours