DEVA Partisinden Koçlar Medya’ya Ziyaret

Paylaşmak Güzeldir..

Bünyesinde günlük yayın yapan Manavgat’ın Sesi ve Akdeniz Haber gazeteleri bulunan Koçlar Medya’yı geçtiğimiz gün Deva Partisi ilçe başkanı Dilaver Akpolat ile Manavgat Belediye başkanı Zübeyir Sarıkaya ziyaret ettiler.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Deva partisinin gücünün net bir şekilde ortaya çıkacağını ifade eden Deva Partisi ilçe başkanı Dilaver Akpolat yerel basının kentler için olmazsa olmaz olduğuna dikkat çekerek başarı dileklerinde bulundu.

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Zübeyir Sarıkaya ise “Manavgat Belediye başkanlığı için tüm projelerimiz hazır çalışmalarımıza tam kadro ağırlık vermiş bulunmaktayız. Böyle bir göreve layık görüldüğüm için parti yönetimimize çok teşekkür ederim. Manavgat’ın sorunları ve çözümleri belli. En büyük problemimiz trafik karmaşası. Bunu yapay şelale önünden doğu garajına kadar olan güzergahta raylı sistemle çözeceğiz. Manavgat ırmağının boşa akıp gittiği bir yerde vatandaşlarımızın 15 tona kadar olan kullanımlarından ücret almayacağız. Bugünden itibaren sahaya iniyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyecek, çözümlerimizi sunacağız. Koçlar Medyanın yerel basındaki gücünü biliyoruz, bu süreçte bize destek olacağınızdan emin olarak çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  

Büşra Deveci / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours