Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı ve Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Manavgat Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça’ya tebrik ve vefa mesajı yayınladı. Doğan, Akça hakkında çıkarılan dedikodulara adeta set çekerek, “Abdullah Akça ile gurur duyuyoruz” dedi.

“O Söylemlere En Güzel Cevap Verildi”

Ocak ayında gerçekleştirilen oda seçimlerinin ardından, AESOB yönetim listesinde yer almaması nedeniyle Abdullah Akça hakkında ortaya atılan “üstü çizildi” iddialarına sert tepki gösteren Başkan Mehmet Doğan, bu asılsız dedikodulara en güzel cevabın Ankara’dan, Federasyon yönetiminden geldiğini vurguladı.

“Kişisel Davranmadı, Bana Destek Oldu”

Abdullah Akça’nın AESOB yönetiminde yer almamasının arkasında asil bir duruş olduğunu belirten Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan, konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

“Abdullah Akça, gerek Bakkallar Odası gerekse Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı sürecinde sergilediği başarılı grafikle ilçemizde her zaman takdir edilen bir başkanımız olmuştur. AESOB seçimlerinde asla kişisel davranmamış; aksine, Manavgat’tan esnafımızı temsilen benim listeye girmem için bana tam destek vermiştir. Kendi hakkından feragat ederek gösterdiği bu büyüklük ve birlik beraberlik anlayışı için kendisine yürekten teşekkür ediyorum.”

“Manavgat Esnafı İçin Büyük Gurur”

Akça’nın Türkiye genelinde esnafı temsil edecek bir makama gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Hakkında ‘üstü çizildi’ diye olumsuz algı yaratmaya çalışanlar, bugün Abdullah Akça’nın Bakkallar Federasyonu Yönetim Kurulu’na seçilmesiyle en güzel cevabı almışlardır. Manavgat esnafının sesini Ankara’da da en iyi şekilde duyuracağına inancım tamdır. Yeni görevini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours