Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat esnafının dinamik temsilcileri, bölgedeki güçlü esnaf ağını pekiştirmek ve seçilen liderleri tebrik etmek amacıyla geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy liderliğindeki heyet, Isparta ve Antalya’da üst düzey temaslarda bulundu.

Ziyaret heyetinde, Manavgat Çevresi Öğrenci Servis İşletmeleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Emin Ersoy ve Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Tahir Aksoy da yer aldı.

İlk Durak Isparta: “Ahmet Tural’ın Başarısı Gururumuzdur”

Heyetin ilk durağı, 6. Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın Isparta’daki kooperatif merkezi oldu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Tural’a “hayırlı olsun” dileklerini şifaen ileten Başkan Salim Aksoy, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada dostluk vurgusu yaptı.

Başkan Aksoy, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok eskiye dayanan bir dostluğumuz olan Ahmet Tural Başkanımızın Şoförler Federasyonu yönetimine seçilmesi, Manavgat esnafı olarak bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Kendisini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Ziyaret sırasında heyet, sadece tebrikle yetinmeyerek ülke genelindeki ekonomik gelişmeler ile esnaf ve sanatkarların güncel sorunlarını masaya yatırıp uzun soluklu bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İkinci Durak Antalya: Adlıhan Dere’ye Güvenoyu Tebriği

Isparta temaslarının ardından Antalya’ya geçen Manavgat heyeti, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti.

Manavgat esnafı adına Başkan Dere’ye yeni dönemi için başarı dileklerini ileten Aksoy, geçmişten gelen köklü dostluk ve kardeşlik bağlarının bu dönemde de esnafın gücüne güç katacağını belirtti.

“Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ederiz”

Ziyaret turlarını değerlendiren Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salim Aksoy, her iki kentte de çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Manavgat esnafımızın selamlarını ve tebriklerini ilettiğimiz her iki başkanımıza da gösterdikleri eşsiz ev sahipliği ve samimi misafirperverlikten dolayı yürekten teşekkür ederiz” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours