Paylaşmak Güzeldir..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı, Doğu bölgesi muhtarlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun’un da katıldığı toplantıda, “Terörsüz Türkiye” süreci ve yerel saha çalışmaları ele alındı.

MHP Manavgat İlçe Başkanlığı, ilçenin Doğu bölgesi muhtarlarını ağırlayarak gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, İlçe Başkanı Nooman Enhoş, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mücahit Tatar, belediye meclis üyeleri Hasan Yavuz, Şükrü Arslan, Ünsal Çiviler ve çok sayıda partili katıldı.

ENHOŞ: “SAHADAYIZ, KOMŞULARIMIZLAYIZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretlerinin aralıksız sürdüğünü belirtti. Enhoş, “Aylardır süren çalışmalarımız kapsamında mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarımızın nabzını tutuyoruz. Bugün de Doğu bölgesi muhtarlarımızla bir araya gelerek sahadaki gözlemlerimizi paylaşıyoruz,” dedi.

DURGUN: “SPEKÜLASYONLARA KULAK ASMAYIN”

Toplantıda muhtarlara hitap eden MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, kamuoyunda “Terörsüz Türkiye” süreciyle ilgili oluşturulan algılara sert yanıt verdi. Sürecin bir siyasi pazarlık olmadığını vurgulayan Durgun, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yürütülen süreç, terörü meşrulaştırmayı değil, tamamen ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Bu, emperyalizme karşı kurulan bir savunma hattı ve Ankara merkezli bir devlet refleksidir.”

“ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ TARTIŞILAMAZ” Milli Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Komisyonu raporuna dikkat çeken Durgun, devletin temel niteliklerinden taviz verilmeyeceğinin altını çizdi. Durgun, “Anayasanın ilk dört maddesi, Türkçe’nin resmi dil oluşu ve Türk tanımı asla tartışma konusu değildir. Geçmişteki ‘açılım’ hatalarıyla bugünkü ‘tasfiye’ politikasını karıştırmak art niyettir,” diyerek net mesajlar verdi.

Toplantı, Milletvekili Durgun’un muhtarlardan gelen soruları yanıtlaması ve bölgedeki yerel sorunların not alınmasıyla sona erdi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours