Mine Yıldırım’ın Kaleminden ilk kitap geçtiğimiz günlerde Manavgat Koçlar Matbaacılık Yayınevi tarafından basılarak dağıtıma girdi.
Araştırmacı Yazar Mine Yıldırım’ın ilk kitabı olan “Nilüfer’in Özü” isimli kitabın yayınlanmasının ardından yazarın ikinci ve üçüncü kitaplarının çalışmalarının da sona geldiği öğrenildi.
Kişisel gelişimin günümüz Türkiye’sinde çok önemli olduğuna inandığını söyleyen Mine Yıldırım, yıllardır bu kitap için uzun ve meşakkatli bir çalışma yaptığına dikkat çekerek sonunda kitabının okurlarıyla buluşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kitabının hazırlanması sırasında başta hayat arkadaşı eşi ve çocukları ile basımını gerçekleştiren Koçlar medya yayınevi ve tüm dostlarına yürekten teşekkür eden Araştırmacı –Yazar mine Yıldırım; “Yürekten dostlarıma, aileme teşekkür ediyorum. Bir çocuğun dünyaya gelmesi kadar önemli olan kitabımın okurlarıma çok katkısı olacağına inanıyorum. İlk kitabımın heyecanı gerçek anlamda çok büyük bu kitabımın ardından ikinci, üçüncü kitabımın çalışmalarını da sürdürüyorum. En kısa zamanda okurlarımla o kitaplarımı da buluşturacağım” dedi.
ÇETİN KİTABEVİ’NDE SATIŞTA
Nilüferin Özü kitabının yazarı Mine Yıldırım, satışa çıkan kitabını Manavgat’ta edinmek isteyenlerin Irmak kenarında Çetin kitapevinden alabileceklerini de sözlerine ekledi.
Büşra Deveci / Haber
+ There are no comments
Add yours